EYE-SIGHT 20/20 Where Doctors Gather to Share Knowledge and Experience
Publishing
June 14th, Virtual
June 16th, Virtual
June 28th, Virtual
Sept 13th, TBA

Please Read:
Notice regarding Glaucoma Certification Process
 

 

TOP 
Conference Schedule Conference Itinerary for June 2020
June 14th
Sunday, June 14th

REGISTRATION

9:45am

“Artificial Intelligence and telemedicine for the 21st Century” 2 HRS. COPE ID: 66414-PD
DR. SEMES

10:00am - 12:00noon

“The Vitreous - A Clinical, Scientific and Personal Journey” 1 HR. COPE ID: 66298-PS
DR. SEMES

12:10pm - 1:00pm

ADJOURNMENT

1:00pm - 1:15pm
June 16th
Tuesday, June 16th

REGISTRATION

6:45pm

“My Least Favorite Maculas” 1 HR. COPE ID: 66310-PS
DR. SEMES

7:00pm - 8:00pm

ADJOURNMENT

8:00pm - 8:15pm
June 28th
Sunday, June 28th

REGISTRATION

9:45am

“The Impact of Landmark Clinical Trials on Glaucoma Patient Care” 1HR. COPE# 67710-GL
DR. MADONNA

10:00am - 11:00am

“Systemic Diseases and Glaucoma” 1HR. COPE # 64654-GL
DR. MADONNA

11:00am - 12:00noon

“Glaucoma in 2020 and Beyond” 2HRS COPE # new approval processing
DR. MADONNA

12:00noon - 2:00pm

ADJOURNMENT

2:00pm - 2:15pm
TOP 
Conference Speakers Experts in their Field

Each of our speakers is an unprecedented expert in their respective fields and we're sure you'll benefit directly from their years of experience and knowledge.

Presented below are our 2020 SPRING Conference Speakers for JUNE. For a complete list of all our speakers, please click here.

Leo Semes, OD, FAAO

Professor of Optometry
University of Alabama at Birmingham

Leo P. Semes, OD, is Professor of Optometry at UAB. He earned his OD from PCO and completed residency at The Eye Institute of PCO ...

Richard Madonna, MA, OD, FAAO

Professor/Chairman
SUNY State College of Optometry

JDr. Richard J. Madonna is Professor and Chairman of the Department of Clinical Education, and Director of the ...

TOP 
EYE-SIGHT 20/20 Where Doctors Gather to share Knowledge and Experience
TOP 
How to Attend Location, Prices, etc...

Location:

ONLINE Conferencing

Tickets & Prices

Registration due by TUESDAY, JUNE 9th

  • 3 Hours - $45.00